Zoneterapi hos mig


Når du har booket en behandling hos mig, får du en sms dagen før behandlingen som minder dig om vores aftale, når du kommer til sundhedsklinikken hvor jeg har min klinik, går du bare ind og tager plads i venteværelset.

Ved din første behandling starter vi med at gennemgå de symptomer og gener du oplever, herefter stiller jeg nogen opklarende spørgsmål så jeg får et overblik over situationen, vi snakker også om dine forventninger til behandlingen inden vi går i gang.

Behandlingen bliver tilrettelagt så den passer til dig og den situation du befinder dig i, ud fra det du fortæller og det Jeg ser og mærker på fødderne, udarbejder jeg en plan for behandlingens fremgangsmåde.

Jeg er meget opmærksom på at du får mest muligt ud af behandlingerne jo mere afslappet du er, så du får altid tilbudt et tæppe som du kan varme dig under og jeg informere altid mine klienter om vigtigheden i at fortælle hvis trykket sig ændres fra hård til blød eller omvendt.

Praktisk:
Når du kommer til mig behøver du ikke medbringe noget, jeg har det hele klar til dig.
Da jeg er RAb-godkendt kan du få tilskud fra sygeforsikring Danmark hvis du er medlem, jeg skal nok indberette behandlingen for dig så du skal ikke gøre noget selv.
Du kan betale med kontant, eller mobilpay og jeg sender efterfølgende en faktura til dig.