Behandling målrettet mod stress

Stress er efterhånden et ord som bruges i forbindelse med det at have travlt, men stress handler dog mere om vores følelsesmæssige respons på indre og ydre belastende oplevelser.
Stress symptomer skal tages alvorligt når psyke og krop begynder at signalere at der er “fyldt op”

ER DU STRESSET?

Typiske tegn på stress

 • dårlig søvn
 • manglende energi
 • kropslig uro
 • hjertebanken
 • koncentrationsbesvær
 • mavesmerter
 • svimmelhed
 • blødningsforstyrelser hos kvinder
 • øget eller nedsat appetit
 • hukommelsesbesvær
 • Fordøjeles problemer

Når man er ramt af stress, er man ofte så følelsesmæssig udmattet og kropslig anspændt at man selv kan have svært ved at arbejde med sine problemer, man er på overarbejde både fysisk og psykisk og nervesystemet er svækket, hvilket går ud over både hormonsystem og immunforsvaret.

Eksempler på zoneterapiens positive virkeområder

Solor plexus:
Afstressende – skaber ro – bedre søvn – får vores autonome nervesystem til at slappe af – Selvværd – evnen til at udtrykke vores følelser – mennesker der ikke føler sig nok værd ophober følelser i solor plexus – zonen hjælper med at åbne op.

Diafragma:
Stresse af – forløse stagneret følelser – få mere frihed, lethed, og nærvær ind i livet – indre ro – balancere følelser som stress, angst, bekymring eller sorg – bedre søvn
Indre ro kan hjælpe dig med at se klart hvilken retning du skal gå – du ser dine udfordringer med lethed – bedre overblik
.

Vagus nerven
Hjælper på at frigøre stress i kroppen – sender signaler til kroppens organer om at slappe af – ubalance her vil skabe kamp-flugt tilstand, som gør os stressede – overskud og velvære i krop og sind – udbrændthed -træthed -hjertebanken – hovedpine -angst – hukommelsesproblemer – maveproblemer – hormonproblemer
.

Dette er bare nogen af de gode punkter i zoneterapien

Eksempler på Emotion codes positive virkeområder

Med Emotion code forløser vi de fastlåste følelser der sidder i din krop efter gamle traumer eller situationer med intense følser i spil, som bidrager til du har stress i dag. Jeg bruger muskeltest (kinesiologi) og magnetfelt terapi.

Resultatet af en behandling

Mere energi, større overskud, lethed og ro i kroppen, er bare nogen af de resultater man vil kunne opleve.

ER DU KLAR TIL AT VENDE STRESS TIL OVERSKUD

Hvis du vælger at investere i dette forløb, vælger du dig selv til, du ønsker at finde vejen tilbage, så du kan stå stærkt i dig selv og det syntes jeg er mega sejt.

Når du vælger et stressforløb hos mig, får du:

1 telefonsamtale inden første behandling (så jeg kan forberede den helt rigtige behandling til dig)

5 zoneterapi behandlinger (inklusiv nåle i øret, efter behov)

Valgfri: 1 Emotion code session af 30 min. (ønskes der ydligere emotion code sessioner under forløbet, er der 50 % rabat på sessionerne) vælger du dette, så book gerne 30 min. Emotion Code i forlængelse med din 1. Zoneterapi behandling.

1 mappe med materiale til hjemmebrug

Pris 2250 Kr.
Normal pris 3125 Kr.

Stress er ikke bare noget man sover væk, eller tænker væk eller glemmer, som andre fortæller os kunne være en løsningen
Dem der ikke har prøvet at have stress ved ikke bedre, men stress er alvorlig og vigtig at få bearbejdet for at du kan være til, fysisk og psykisk