Regressionsterapi og sjælerejse er som sådan det samme, men jeg har valgt at dele de to op, så du kan fokusere på hvad du ønsker at få ud af rejsen.

Hvad betyder regressionsterapi

Regressionsterapi betyder at gå tilbage i tiden, til det tidspunkt der bedst kan opløse eventuelle blokeringer, gamle overbevisninger og trauma og give indsigt og forståelse. Det kan være tidlig ungdom og barndom, fostertilstand eller tidligere liv. I enkelte tilfælde kan et besøg i livet mellem livene være nødvendigt for forløsning og forståelse.

Hvad betyder sjælerejse

Sjælerejse er en rejse tilbage i tiden, hvor du som sådan ikke i forvejen har et ønske om at få kigget på konkrete blokeringer og traumer, men at du for din fornøjelses skyld ønsker at komme på denne rejse til en af dine tidligere liv.

Session

Når du kommer starter vi med at tage en snak, først er det vigtig at få på plads om det er en regressions rejse eller sjæle rejse du ønsker at komme på.

Vi gennemgår fremgangsmåden og de vigtigste elementer, så når vi går i gang så kan du slappe af og nyde rejsen.

Uanset hvilken rejse du vælger er det i sidste ende universet og din underbevidsthed der bestemme hvor vi ender.

Du kan altid stoppe rejsen

Hvis der er noget undervejs du føler er for voldsomt og ikke en rar oplevelse kan du til en hver tid sige stop og vi stopper rejsen øjeblikkelig.

Du bliver lagt på en briks, fuldt påklædt, med et varmt tæppe over dig og en blød øjenpude over øjnene, du bliver guidede ind i en meditativ tilstand. Efter rejsen er der god tid til du stille og rolig kan komme til dig selv og lande i omgivelserne igen.

Sessionen bliver optaget på lydfil, så du bagefter, hjemme hos dig selv, kan lytte til den igen og igen… Efter en session kan processen forsætter nogen uger efter, med evt. Forstærket følelser og livlige drømme.

Ønske man en rejse igen skal der gerne gå minimum 3 uger.

En session varer mellem 1-2 timer.

Pris 699 Kr.

Være opmærksom på.

Det er ikke alle mennesker, der ser billeder, derfor er det vigtigt, at du ved en rejse til tidligere liv er bevidst om, at du kan mærke, hvad der sker, selvom der ikke er billeder, ligesom hvis du har bind for øjnene, så kan du stadig fornemme mennesker, der går forbi dig. Du har sikkert også en fornemmelse af om det er mænd eller kvinder, og hvad deres kendetegn er. Sådan er det også med en rejse, du bruger alle dine sanser.