Ro på kroppen – forløb til børn og unge

Har dit barn svært ved at koncentrere sig længere tid af gangen?

Føler dit barn uro/ubehag i kroppen?

Kan det være svært at sidde stille og bliver dit barn hurtig anspændt

Måske dit barn har fået en diagnose som feks. Adhd – Add – Tourette – Autisme eller en anden psykisk lidelse, eller måske der ingen diagnose er hos dit barn.

Disse skønne Sensitive børn, kan have svært ved at sove, få en hverdag til at fungere, skabe overblik og struktur og planlægge og gennemføre aktiviteter.

De har så til gengæld rigtig nemt ved at mærke andres bekymringer og frustrationer, deres Sensitivitet gør at deres små antenner ud fra kroppen opfanger alt der sker omkring dem og intet bliver overset, det er meget at skulle rumme i deres lille hoved.

Hvordan kan zoneterapi hjælpe dit barn

Har dit barn problemer med en af ovenstående symptomer og har de svært ved at få deres liv til at hænge sammen, så lad mig hjælpe dem gennem zoneterapi og øreakupunktur.

Zoneterapi er en meget afslappende behandling og virker ofte meget beroligende. Jeg kan hjælpe dit barn med at finde en indre ro og styrke i forhold til koncentration, overblik og impulsivitet, Jeg bruger en kombination af zoneterapi, øreakupunktur og akupressurpunkter, som hjælper kroppen til at finde sin naturlige balance

Ro på kroppen forløb på 5 behandlinger er til børn og unge mellem 4-12 år.

Pris 1199 Kr

Normal pris 1500 Kr.

Behandlingen foregår således at vi snakker i telefonen sammen inden første behandling, så jeg kan forberede den rette behandling til jeres barn.

Når i kommer er der sat god tid af til behandlingen så uanset hvor jeres barn er i deres liv så er der plads og tid og hjerterum til dem.

Disse følsomme børn kan have svært ved nye steder og ikke mindst nye mennesker, så vi tager det stille og rolig og det er vigtigt for mig at dit barn føler sig godt tilpas.

Er dit barn ikke vild med nåle i øret så vælger vi bare denne behandlingsform fra.

Med i prisen får i en mappe med materiale med hjem, så i har mulighed for at arbejde videre med nogen punkter hjemmefra.

Det er vigtig for mig at sige

At jeg helbreder ikke diagnoser, jeg kan ikke fjerne jeres barn udfordringer med zoneterapi, men jeg kan hjælpe, styrke og balancere kroppens egen helbredende kræft.

Ved at give zoneterapi og frigøre stress og ophobede energi i kroppen, kan børnene igen mærke sin krop og sine behov og stå stærkere i sig selv.

Mit råd og vejledning er

5 behandlinger gerne 1 til 2 behandlinger i ugen de første 5 uger. Efter de 5 behandlinger kan man som oftes mærke en ændret tilstand i sit humør, sin energi, og det kan rykke meget, men det rykker endnu mere hvis man laver hjemmeøvelserne også.

5 gange er som oftes ikke nok, men man er velkommen til at købe forløbet igen hvis man ønsker det.