Følelsesmæssig bagage

Emotion code er en effektiv men blid måde at heale følelsesmæssige sår og blokeringer på og rydde den ‘følelsesmæssige bagage’, vi kan bære rundt på. Det er en energihealende og balancerende teknik, der afdækker grundlæggende årsager til ubehag, problemer og bekymringer i krop og sind. Frigivelse af fastlåste følelser skaber muligheden for at vi igen kan mærke os selv, føle os lette og fri, være smertefri og stå stærkt i os selv.
Fysiske og følelsesmæssige vanskeligheder bliver mere håndterbare og forsvinder ofte. Dette frigør os til at finde mere lykke, sundhed og overflod i vores liv.

Hvad er fastlåste følelser, og hvorfor bliver følelser fanget?

Følelser fra negative eller følelsesladede begivenheder (store og små) kan blive fanget i vores kroppe og blive der i årtier, hvis de ikke bliver forløst. Disse fastlåste følelser kan være gamle traumer, en situation med en intens følelse (som du måske har glemt alt om) eller den kan være nedarvet fra vores forældre eller generationer tilbage.
Denne usynlige følelsesmæssige energi forårsager ubehag, ubalance, smerte og sygdom. Det kan også forårsage en stor følelsesmæssig belastning og påvirke, hvordan vi tænker, føler og de valg, vi træffer. 
Det er helt naturligt at have fanget følelser. De fleste mennesker har mange lag af indespærrede følelser, der venter på at blive fjernet. Vi holder fast i gamle oplevelser og sår, indtil vi er klar eller i stand til at give slip på dem. 
Emotion Code (følelses koden) kan nemt fjerne disse, og resultaterne kan være livsændrende.

Hvordan virker det

Fangede følelser identificeres ved hjælp af specifikke spørgsmål og muskeltest (kinesiologi). Muskeltest er en proces hvor vi stiller ja- eller nej-spørgsmål til din underbevidsthed, for at afgøre hvilke fastlåst følelse der skal forløses. Processen med at identificere en fanget følelse, er for at bringe den ind i din bevidsthed, så den kan frigives med intention, dette gøres med magnetfeltsterapi hen over den styrende meridianbane.

Du kan opleve at du får et minde eller en følelse, når følelsen identificeres, måske et minde du ikke har tænkt på i mange år, dette sker fordi vi bringer det op i bevidstheden og den nu har chancen for at blive anerkendt og forløst. 

Hvad sker der i en session

Når du bestiller tid, skal du tage stilling til om du ønsker en fysisk session eller zoom/telefonisk session. Det har samme effekt om du er tilstede eller vælger en fjern session.

Vi starter med at finde ud af hvad der larmer mest i dig, hvad du har brug for at få renset ud i, det kan være alt fra fysiske ubalancer som smerter og ubehag eller psykiske ubalancer som stress, angst, depression, ptsd osv. måske du har noget følelsesmæssigt der generer dig, det finder vi ud af sammen, ellers spørger vi din underbevidsthed til råds, den ved alt om dig og hvad der er bedst for dig.

Vi kan fokusere på et bestemt problem hos dig og vi kan også tage forskellige problemstillinger op. Vi kan også fokusere på at få fjernet din hjertemur, som er en forsvarsbarriere og ofte når den er fjernet kan vi mærke os sig selv meget mere og stå stærkt i os selv igen. (som regel tager det 3 sessioner at fjerne en hjertemur)

Emotion code skiller sig ud fra andre terapi forme ved at du kan komme og læner dig tilbage i stolen og lade mig føre ordet med din underbevidsthed, du behøver ikke gå ind i gamle følelser, traumer og ubehagelige minder, jeg behøver heller ikke vide noget du ikke ønsker at dele, som regel er det nok at finde frem til den fastlåste følelse for at forløse, sommetider be´r underbevidstheden os finde frem til alderen da det skete og i nogen få tilfælde be´r den os finde livssituationen eller relationerne der var involdveret, men det er ikke altid. Du er altid velkommen til at spørger ind til alderen og livssituationen, vi kan sagtens få svar selv om det ikke er nødvendig.

Jeg connecter med din underbevidsthed, for at finde den fastlåste følelse, det gør jeg gennem muskeltestning, og så forløser jeg den identificerede følelse. Der kan opstå følelser i dig gennem sessionen imens vi forløser og det er en naturlig reaktion på at følelserne bliver fundet og anderkendt.

Vi forløser så mange følelser som din underbevidsthed tillader eller så længe sessionen varer, som oftes forløser vi mellem 10-20 fastlåste følelser i en session og så spørger vi din underbevidsthed hvor mange dage kroppen skal bruge på at bearbejde denne forløsning.

Lyder det lidt mærkeligt

Det er helt ok, jeg vil gerne tilbyde at du kan book 15 min. Telefon/zoom samtale gratis hvor jeg vil demontere hvordan emotion code fungere, ved at forløse et par følelser hos dig.

Emotion Code FAQ

Efter en session kan du føle dig ret træt, så det er godt at tillade dette. Mange fortæller, at de føler sig rolige og lettere. Nogen kan mærke et skift i energien med det samme, hos andre kommer det mere gradvist. Hver person er forskellig og hver healingsoplevelse unik. Efter en session vil der være en healing og bearbejdningstid, som kan vare nogle timer, dage eller længere. Som med enhver healing, er det en fornuftig ide at praktisere god egenomsorg – drikke masser af vand, få ekstra søvn og være blid over for dig selv.
Nej. Når først følelsen er forløst, så er den væk.
Det kommer an på hvad du skal have forløst. Det er individuel fra person til person. Det kommer også an på om det er én ting du ønsker fokus på, eller om du ønsker flere områder forløst.
Nej. En session kan både være fysisk - via zoom/telefon eller skriftlig, hvor jeg sender en lydfil. Det vil være samme effekt ved alle sessionerne.
50 min. Emotion Code koster 900 kr. En session på 50 min. er tiltænkt til 1. behandling og til klienter der ønsker flere fokuspunkter under en session. 30 min. Emotion Code koster 500 kr. Hjertemur - 3 sessioner af 30 min. Vi forløser de fastlåste følelser der er bygget op om dit hjerte. Denne pakke koster 1250 Kr.
Tryk på dette link så kommer du til booking mulighederne. https://system.easypractice.net/book/tina-s-zoneterapi

Grundlæggeren af Emotion Code Metoden
Dr. Bradley Nilson og hans kone Jean Nilson.
Seminar i København 2023

Du kan læse mere omkring Emotion code på wwww.discoverhealing.com

Sådan forklarer Dr. Bradley Nelson, skaberen af ​​The Emotion Code, fænomenerne Hjerte væggen. Hjertet er centrum for dit væsen. Det er gennem vores hjerte, at vi giver og modtager kærlighed. Vores hjerte er et centrum for vores kreativitet, men vores hjerte er også sårbart over for følelsesmæssig skade. I nogle smertefulde øjeblikke i vores liv føler vi, at vores hjerte går i stykker. Når vi føler dyb sorg, såret eller tab, tager vores underbevidste sind følelser fanget i hjerteområdet og laver bogstaveligt talt en ‘mur’ omkring det. Hvorfor? For at beskytte dit hjerte mod skade; for at forhindre dit hjerte i at blive totalt knust.Når du indser, at dit sind sætter en hjertemur op for at beskytte os, giver det hele mening. Hvis du har en Hjerte-Væg, vil du have sværere ved at kunne give og modtage kærlighed frit. Hjertevæggen hæmmer også din evne til at mærke gode følelser. Det vil bidrage til en følelse af isolation og depression og yderligere forstyrre din evne til at få succes. Der er også fysiske effekter ved at have en hjertevæg. Det kan forårsage tyngde/smerter i bryst, nakke og skuldre. En hjertevæg vil også sænke din generelle immunitet.

Få fjernet din hjerte mur og begynd at mærke kærligheden igen til dig selv og andre ♥️

3 sessioner af 30 min. 1250 Kr.

Emotion Code til dyr

Emotion code kan desuden også bruges til dyr.

Metoden har samme effekt på dyr og er utrolig effektiv. Jeg har i klinikken haft en klient med en hund der havde en uhensigtsmæssig gøen, en klient med en hest der havde astma og en hund der var ekstrem beskyttende overfor ejer, så den bed ud efter andre.