Firmaaftale

Et godt tilbud til din virksomhed

Jeg står klar til at tage hånd om medarbejderes helbred i din virksomhed!

Det siges, at medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. Derfor giver det også god mening at passe godt på medarbejdernes helbred. En vej til dette kunne være gennem en firmaaftale, hvor medarbejderne tilbydes behandling med b.la. zoneterapi.

Fordelene er til at tage at føle på:
Zoneterapi kan forebygge skader og hjælpe til et generelt bedre helbred og velvære. Det kan være med til at skabe øget medarbejdertilfredshed, større engagement og minimerer stress. I sidste ende vil medarbejdere med et bedre helbred og mere energi også have færre sygedage.

Virksomheden viser også, at den formår at tage hensyn til både trivsel og bundlinje.

SKATTEFRIT OG FRADRAGSBERETTIGET

Zoneterapi bruges ofte til behandling, lindring og forebyggelse af museskader, ondt i skuldre og ryg, spændingshovedpine, musearm og tennisalbue m.m.. Hvis virksomheden betaler for behandlingerne, er zoneterapi som udgangspunkt skattefrit for medarbejderne. Dog er det et krav, at der er tale om behandling eller forebyggelse af en arbejdsbetinget skade. Virksomheden har i lighed med øvrige personaleudgifter fuldt fradrag for behandlingsudgifterne.

FIND EN LØSNING DER PASSER TIL DIG

Vi finder sammen netop den løsning, der passer bedst til din virksomhed. Her er tre eksempler på hvordan en firmaaftale kan sættes sammen:

1. Virksomheden betaler for behandlingen, og behandlingen foregår i arbejdstiden. Behandlingen foregår på virksomhedens adresse, og virksomheden modtager en samlet faktura for dagens behandlinger.

2. Medarbejderne betaler selv for behandlingen, og behandlingen foregår i arbejdstiden. Behandlingen foregår på virksomhedens adresse, og medarbejderen afregner selv med Tinas zoneterapi.

3. Virksomheden betaler for behandlingen, men behandlingen foregår udenfor arbejdstiden. Medarbejderen booker selv en tid på hjemmesiden og møder op til behandling hos Tina zoneterapi. Virksomheden modtager en samlet månedsfaktura for månedens behandlinger.

Behandlingstype- og varighed tilpasses selvfølgelig, så det passer til virksomhedens behov og krav.

PRAKTISK

Hvis vi aftaler, at behandlingen skal foregå på virksomhedens adresse, kommer jeg i et aftalt tidsrum og jeg medbringer håndklæder, lagener, olier, musik og Behandler briks.

Krav til de fysiske rammer:

  • Adgang til et uforstyrret lokale, gerne med mulighed for udluftning
  • Gulvplads – minimum 2 x 3 meter.
  • Gerne let adgang en håndvask

BESTIL TID TIL DIT FIRMA

Lyder en firmaaftale som noget for din virksomhed?

Så kontakt mig på tlf: 25 67 71 13 eller send en mail til Tina@tinaszoneterapi.dk og få en uforpligtende samtale omkring hvordan Jeg kan hjælpe dine medarbejdere.