Hvem er jeg

Jeg hedder Tina Hansen, jeg bor i Esbjerg med min mand og 2 børn.

Jeg har siden 2005 arbejdet som social og sundhedshjælper i Esbjerg kommune, i 2021 valgte jeg at opsige min stilling for at kunne fokusere på den alternative verden.

Fra 2013 – 2020 har jeg arbejdet som regionskoordinater ved Make-A-Wish Danmark, et fantastisk arbejde hvor jeg sammen med mit team opfyldte ønsker til syge børn med livstruende sygdomme.

I 2019 tog jeg den sundhedsfagelige grunduddannelse for at blive helt skarp på kroppens anatomi og fysiologi og i 2021 blev jeg uddannet zoneterapeut på massørskolen-Fyn i Odense.
Sideløbende har jeg taget kursus i.

Jeg blev interesseret i den alternative verden og den holisistisk tankegang efter jeg måtte ligge mig syg med stress i en periode i mit liv og jeg skulle til at finde mig selv igen, jeg begyndte selv at få zoneterapi behandling og blev hurtig fascineret af den effekt zoneterapien havde på mig og hvordan det kunne hjælpe mig tilbage til at stå stærkt igen. Jeg fik enormt meget energi og dette ønskede jeg at kunne hjælpe andre med og dermed blev beslutningen taget om at uddanne mig til zoneterapeut.

Jeg blev passioneret for at lære håndværket og hele teorien bag traditionel kinesiske medicin og den interesse har kun vokset sig større.

Jeg arbejder ud fra både den vestlige og kinesiske tankegange, jeg tager udgangspunkt i det du kommer med, men jeg tror på der er en sammenhæng mellem vores krop og sind og derfor har jeg altid den kinesiske tankegang med ind over mine behandlinger.

Når man arbejder holistisk som zoneterapeut, så betyder det at man arbejder med hele kroppen i en helhed, altså krop, tanker, følelser, miljø, kost og ikke bare et isoleret område, såsom en smerte i armen. Den teori som jeg bruger er den traditionelle kinesiske medicin og den almene lære om anatomi, fysiologi og sygdomslære/patologi.

Clairvoyant & Spirituel underviser

I 2022 blev jeg uddannet Clairvoyant, jeg brugte dette skønne år på en del selvudvikling og sikke en gave til sig selv.

I dag arbejder jeg dagligt med det spirituelle univers og derfor har jeg også valgt at slå Tinas zoneterapi og Hjerte Energien sammen.

Lige pt. tilbyder jeg ikke clairvoyance sessioner, men jeg tilbyder clairvoyance kursus og workshop hvor du kan træne dine clairvoyante evner, healing og regressionsterapi.

certificeret Emotion Code behandler

I 2023 vælger jeg at tage uddannelsen til Emotion code behandler, jeg stod i en personlig situation hvor jeg havde brug for en emotion code behandling og resultatet af dette var mindblowing. Denne rejse har virkelig været fantastisk og jeg er glad for jeg nu kan tilbyde denne effektive behandling for mine klienter.