Alle fortjener at kunne få hjælp…

Også dig.

Jeg brænder for at hjælpe andre når de har det svært, jeg gør det ikke for pengenes skyld jeg gør det fordi det føles rigtig, men jeg skal også kunne betale mine regninger, så den går altså ikke med denne drøm om at give alle mine klienter gratis behandlinger.

Men lidt har også ret… Som man siger og jeg vil gerne hjælpe hvor jeg kan.

Jeg vil tilbyde nogen gratis behandlinger til dem af jer som trænger til hjælp men som ikke kan finde pengene til det. Desværre kan jeg ikke hjælpe alle og der vil være nogen som ikke får muligheden og det er vigtig at sige, i er ikke valgt fra, jeg kan bare ikke nå alle.

Jeg vil hver måned vælge mellem dem af jer der har skrevet til mig, jeg vælger minimum 2 hver måned, men jeg kan ikke sige om det bliver 2,3 eller 4, det ved jeg når jeg gør det, men det bliver ikke offentliggjort nogen steder, da jeg ikke gør det for at få omtale eller likes, jeg gør det for at hjælpe, så om det er 2 eller 4 jeg hjælper, det finder jeg ud af.

Det du skal gøre er at sende en mail til Tina@tinaszoneterapi.dk skriv i emnet “fra mig til dig” skriv i mailen hvad du har brug for hjælp til.

Du har mulighed for at skrive en mail 1 gang i måned, men jeg vælger hver måned fra alle der har skrevet, så er du ikke blevet trukket ud så er du forsat en af dem jeg vælger ud fra.

Hvad er kriterierne for at sende en mail

  • Økonomisk udfordret (du har på ingen måde selv mulighed for at betale)
  • Du har ingen sundhedsforsikring der dækker zoneterapi behandling
  • Du har et sundhedsmæssig problem (enten fysisk eller psykisk) og har brug for behandling for at kunne fungere i din hverdag

Når jeg har valgt, får vedkommende direkte besked i mail (tjek spam) du får 2 behandlinger gratis (da Jeg pleje et sige én gang sjælden er nok) det er ikke sikkert 2 gange er nok til at komme til bunds med dit problem, men der er absolut ingen forventninger om efterfølgende køb, du har dog mulighed for at sende en ny mail. Fra du modtager en mail har du en måned til at få afholdt dine behandlinger, høre jeg ikke fra dig eller får du ikke booket en tid går de tabt. Behandlingerne kan ikke vidregives til andre (selvfølgelig) Dem der ikke bliver valgt denne måned, kommer ikke til at høre fra mig i denne omgang.

Du kan frit vælge mellem mine behandlinger (zoneterapi, Emotion Code, Reiki, healing, meditation, vejrtræknings øvelser, øreakupunktur) Du har også mulighed for at kombinere dem.